Egyedi alkatrészgyártás és forgácsolás partnereink igényei szerint

CONGEN Műszaki Fejlesztő Kft.

Cégünk a speciális célgépek tervezésére és gyártására, az ipari automatizálásra és az egyedi alkatrészgyártásra, annak megmunkálásra specializálódott.

szechenyi

Cégünk

Cégünk 2011 októberében alakult egy egyéni vállalkozás folytatásának eredményeként, egyszemélyes cégként.  A kezdetekkor csak egyszerűbb eszközöket, készülékeket terveztünk és gyártattunk. Folyamatosan, egy-egy fővel bővült a cég, mérnökökkel, technikusokkal, szaktudású kollégákkal.

A nulláról való kezdet után a mostani állapotig, óriási átalakulás és fejlődés ment végbe.

Mérföldkőként említhetjük, a 2013-as év végét, mikor létrejött és elindult a saját forgácsoló üzemünk. Illetve a 2016-os évet, amikor sikerült megvásárolnunk és berendeznünk első saját telephelyünket, mely egy különálló irodával és egy ipari csarnokrésszel rendelkezik.

Reméljük, hogy honlapunkon hasznos információkat talál cégünk tevékenységéről, és hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük. Találja meg az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatást, és forduljon hozzánk bizalommal.

Tevékenységeink

01.

Egyedi célgép tervezés és gyártás

Célgépeink számtalan iparágba készülnek, mint az autóipar, élelmiszeripar, hadiipar, műanyagipar és elektronika ipar.

02.

Egyedi alkatrészgyártás és megmunkálás

Egyedi, kisszériás alkatrészek saját forgácsoló üzemünkben rövid határidővel és költséghatékonyan készülnek el.

03.

Köszörülés

Egyedi vagy kisszériás alkatrészek köszörülését vállaljuk, nemrég megalakult új köszörű üzemünkbe.

Referenciáink

Megbízható, minőségi beszállító partnert keres?

Számos nagy hazai cégen túl beszállítói vagyunk több külföldi cégnek is, így szállítunk többek között Ausztriába, Németországba, Svájcba, vállalva a szállítási folyamat teljes lebonyolítását.