Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás 2019-10-11T10:43:24+00:00

CONGEN Motocross Kupasorozat/2019/

A CONGEN Kft. mindig is kiemelt figyelmet fordított az egészségtudatos életmódra, sportra, illetve ezek támogatására.

Idén sikerült megnyernünk egy neves, a MAMS( Magyar Motorsport Szövetség) által megrendezésre kerülő hivatalos motocross versenysorozat névhasználati jogát, így főtámogatóként a verseny a Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat néven futott a 2019-es évben. A kupasorozattal lehetőségünk nyílt eljutni többek között Pannonhalmára, Zombára, Veszprémvarsányra, Kőszárhegyre, Bugyira, ahol a pályatulajdonosok egytől-egyig kitettek magukért, ezzel is biztosítva a remek futamot. A nagyszerű hangulatról természetesen a pályatulajdonosokon, és a szervezőkön túl a rendkívül tehetséges versenyzők gondoskodtak, akik mindent beleadva csinálták végig a cseppet sem veszélytelen futamokat.

Ezúton is köszönjük, hogy részt vehettünk egy ilyen izgalmas, és változatos versenysorozat létrejöttében.

                                                                                                                               Trial Show/2018/

A Congennél fontosnak tartjuk a jövő tehetségeinek gondozását, ezért idén cégünk is hozzájárult a Győrben megrendezésre kerülő Trial Show lebonyolításához. A rendezvényen az ország legjobb Trial versenyzői mutatták meg tudásukat, akik félelmet nem ismerve csinálták végig a mesterségesen kialakított akadálypályát.
A versenyen számos trükk, és akrobatikus elem bemutatásra került, így bármely korosztály számára tökéletes hétvégi programként szolgált. A rendezvény sikeres lebonyolításában cégünk is közreműködött, a versenyzők számára készített egyedi érmekkel.

Falunap és Pörköltfőző verseny/2018/

Június 16.-án megrendezésre került a már hagyományosnak számító nagybajcsi falunap. A sportpályán megrendezett eseményen számos érdekes program várta az érdeklődőket. Volt pörköltfőző verseny, veteránautó kiállítás, tánccsoport bemutató, valamint a Nagybajcs bikája nevű szkanderverseny, ahol cégünk is képviseltette magát.